Tannlegeskrekk og lystgass

Undersøkelser viser at ca ti prosent av oss lider av tannlegeskrekk og ca tre prosent har en ekstrem redsel som ofte fører til at man unngår å besøke tannlege. Vi brenner for at alle skal ha sunne og friske tenner, og derfor tar vi redsel for tannbehandling på alvor. Alle skal føle seg trygge og godt ivaretatt hos oss. 

Ofte forteller pasienter at skremmende opplevelser hos skoletannlegen og tidligere smertefull tannbehandling har resultert i redsel for tannbehandling. For mange kan det vanskeligste være å ta kontakt. Vi har fokus på din opplevelse, og ønsker med vår kompetanse å hjelpe deg med å bli kvitt skrekken. Vi har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk og legger forholdene ekstra godt til rette for at behandlingen skal være så behagelig som mulig og selvsagt smertefri.

Ved første besøk setter vi av god tid til å lytte til dine tidligere erfaringer, behov og ønsker. Det vil være et samarbeid om behandlingsplanen uten noen videre forpliktelser. Vi legger vekt på råd om forebygging, og regelmessig oppfølging for å unngå skader på tennene og i munnen. Moderne tannbehandling innebærer heldigvis at forebyggelse av skader er en viktig del av behandlingen. Med andre ord prioriterer vi å forebygge skader før de oppstår. 

Et godt tips til deg som er redd for tannlegen er å bestille en time i dag slik at du får snakket med oss om tennene dine. Vår erfaring er at mange er svært lettet når de først har kommet til oss. Sammen kommer vi frem til en løsning som passer for deg og som gir resultater på kort og lang sikt.

Pris: fra 1 000,-

Bestill time

Ring eller bruk kontaktskjema. Vi gleder oss til å ta imot deg!

Telefon: 64 87 28 15
E-post: post@tannlege1ski.no

Din forespørsel er ikke bindende før vi har bekreftet ønsket dato. Dersom datoen ikke passer vil vi ta kontakt for å finne et passende tidspunkt.